Företagsflaggor

När man flaggar med nationsflaggor finns bestämda regler. Det vill säga när flaggan ska hissas och när den ska tas ner. Detta kan dock skilja sig från land till land.

Storleken på flaggan bör anpassas till flaggstången. En tumregel är att flaggan bör vara en fjärdedel av flaggstångens längd.

Dessa regler gäller inte företagsflaggor. En företagsflagga används för att visa tydligare var företaget ligger. De hjälper företaget att sticka ut och tydligare visa att det existerar.

Varför ska man ha en företagsflagga?
En företagsflagga är ett effektivt och prisvärt sätt att synas ordentligt. Eftersom flaggstänger oftast sträcker sig över byggnadstaken, ser man flaggan på längre avstånd. Flaggorna visar även upp företaget på ett seriöst sätt.

Man kan lätt byta ut flaggorna vid behov. Det kan handla om att företaget byter logga eller namn och då behöver man uppdatera även flaggorna.

Eftersom en företagsflagga syns så pass tydligt, stärker den företagets varumärke.

Att köpa företagsflagga
Steg ett när företaget ska köpa sina flaggor är att hitta rätt leverantör. Surfar man enkelt in på företagsflaggor, hittar man Sveriges ledande flaggfabrik. Företaget Svanen har funnits registrerat sedan mitten av 1800-talet. De har lång erfarenhet och kunskap. Detta är en stor trygghet för kunden.

Hos detta företag hittar man alla typer av flaggor, allt från företagsflaggor till nationsflaggor. De har vimplar, båtflaggor och den vanliga flaggmodellen för flaggstänger.

När man beställer sin företagsflagga vill man vara garanterad hög kvalitet, samtidigt som man vill ha ett så förmånligt pris som möjligt. Väljer man att beställa från ett företag med lång erfarenhet, som Flaggfabriken Svanen AB, då vet man vad man får.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *