En frisör i Visby

En frisör i Visby

Hej på er. Ute ösregnar det och det var ju tur att det inte var idag jag skulle fotograferas, utan igår. För denna fotograf som skulle ta en bild som ska publiceras i tidningen när mitt företag ska marknadsföras, ville fota mig utomhus, det blir alltid bättre ljus ute än inne. Gårdagen till ära ville jag vara fin i håret, så jag klippte mig hos en frisör i Visby, på Salong Engla.  

 

Hos denne frisör i Visby går jag alltid och klipper mig. Det är inte så lätt att hitta en frisör man blir nöjd med. Jag om någon vet hur det är att inte känna sig riktigt belåten. Innan jag fann denna frisör i Visby hade jag provat otaliga frisörer runt om på Gotland, och visserligen var de väl inte dåliga, det var bara det att de inte lyckades få till det till 100 procent. Men det lyckades de med på Salong Engla, så redan efter första besöket där visste jag att jag äntligen hade hittat rätt! Nu är det så mycket mer än att bara klippa håret det går att få hjälp med på Salong Engla. Vill ni klippa er rekommenderar jag er å det bestämdaste att gå till Salong Engla, men även ni som vill färga eller tona håret, eller göra någonting annat, kommer säkert bli nöjda när ni går till denna frisör. Deras priser är verkligen humana. Det är förvånande att det hos vissa frisörer kostar skjortan, men det gör det inte när man går till Salong Engla, så denne frisör i Visby passar alla, oavsett tjocklek på plånboken. Det är lätt att ta sig till den här frisören då salongen ligger centralt i Visby. 


Kommentarer är stängda.