Maries Relax & Friskvård

Maries Relax & Friskvård

Välkomna in till bloggen! Jag jobbar inom marknadsföring och det är stressigt värre! Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag i vintras kände mig slutkörd redan före jul, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med oro, stress och värk i kroppen. Jag sökte efter ett företag som skulle kunna ge massage i Strängnäs, och jag hittade till Maries Relax & Friskvård.  

Jag är en sådan där kvinna som alltid ställt upp på alla andra men istället glömt av mig själv. Någonstans på vägen fick jag betala priset. Jag går nu till Maries Relax & Friskvård regelbundet och får en fantastisk välgörande, skön och avslappnande massage varje gång jag går dit. Jag är så nöjd med vad dessa massagebehandlingar har gjort för mig, så om du liksom jag lider av värk och stelhet i kroppen, vill jag rekommendera dig att gå dit. Kvinnan som driver Maries Relax & Friskvård är examinerad inom massageterapi och ett annat av hennes kompetensområden är faceliftsmassage. Hon gett mig ett jättefint bemötande och verkligen tagit sig tid att lyssna in just mina problem och individuella behov, och anpassat sin behandling efter det, samtidigt som hon tar hänsyn till min personliga integritet. Min kropp har verkligen mjukats upp och psykiskt mår jag bättre än på länge. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar. Jag har fått så mycket ny energi i mitt liv och jag inser också att jag måste vara snällare mot mig själv. Jag har nu lärt mig att sätta gränser, och jag är inte längre en person som ska ”fixa” alla andra. Så om du liksom jag vill få massage i Strängnäs borde du gå dit. 

 


Kommentarer är stängda.